Sidemenu

Har du spørgsmål?

Ring på
7582 1176

Eller skriv på
mail@bvsk.dk

Cookies og dataindsamling på hjemmesiden

Cookies og dataindsamling på hjemmesiden

Når du besøger Bøgevangskolens hjemmeside (www.bvsk.dk), bliver der lagt såkaldt “cookies” på den computer eller den device (mobiltelefon, tablet m.v.), du bruger.

En cookie er en lille tekstfil, som indsamler såkaldte “personoplysninger”, hvilket vil sige: alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.Man bruger typisk cookies til et eller flere af nedenstående formål:

  • at sørge for, at du kan logge ind på en hjemmeside (for eksempel i en netbank).
  • at huske hvilke indstillinger, du benytter på en side (for eksempel lydstyrke på et lydklip).
  • at indsamle oplysninger om dig og din færden på nettet, som bruges til at tilpasse og forbedre sidens indhold.
  • at indsamle oplysninger om dig og din færden på nettet, som bruges til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden
  • at indsamle oplysninger om dig og din færden på nettet, som kan bruges til statistiske formål.

Det er vigtigt, at du er klar over, at du ikke kan benytte dig af vores hjemmeside uden at acceptere, at der installeres cookies på din computer/device. Hvis du ikke ønsker dette, bør du slette dine cookies (se vejledning længere nede på siden) og undlade videre brug af websitet.

Ud over gennem cookies forbeholder Bøgevangskolen sig ret til at indsamle og behandle personoplysninger. Det sker for eksempel ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Typer af cookies

Man skelner mellem to typer af cookies: First-party og Third-party. Den første type omhandler cookies, som Bøgevangskolen selv eller det system, der er bag vores hjemmeside, installerer på din computer. Den anden type omhandler cookies, der installeres af andre parter – for eksempel gennem de videoklip, vi har lagt op på Youtube.

First-party cookies

Udover de cookies vi selv måtte benytte os af, har WordPress (systemet bag vores hjemmeside), installeret tre cookies: _ga, _gat og _gid. Ingen af disse benyttes til markedsføring. De installeres for at kunne adskille brugere fra hinanden og til at styre såkaldte “request rates”. Du kan læse mere om disse her: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Third-party cookies

Da vi på Bøgevangskolen gerne vil vise blandt andet billeder og videoklip, benytter vi os af tjenester som for eksempel Youtube, der installerer deres egne cookies på din computer/device. Disse er vi ikke herre over, og kan således heller ikke forhindre dem i at blive installeret.

Der kan også være cookies fra forskellige funktioner på siden, som er tilkøbt eller hentet til WordPress, ligesom der kan være cookies fra hjemmesider du har besøgt tidligere, som kan læse, at du har besøgt Bøgevangskolens hjemmeside, og hvad du har set og læst her.

Du kan læse en liste over de hyppigste tredjeparter, som indsamler oplysninger om dig til brug for annoncering og andre formål: https://danskemedier.dk/digital/frq3rdparties/

 

Håndtering af cookies

Du kan tilgå en række oplysninger om de cookies, der er installeret på din computer eller device. Blandt disse oplysninger er navnet på cookien, hvem der har installeret den og hvornår den udløber. Hvordan man gør dette varierer fra browser til browser, men her er et link til en vejledning i, hvordan det gøres i de fleste større browsere: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Cookies og virus

En cookie kan ikke indeholde skadelig kode som for eksempel virus.

NB! Vi gør opmærksom på, at serverne og systemet bag hjemmesiden (WordPress) jævnligt opdateres og scannes for vira, så vi hele tiden kan tilbyde en sikker adgang til den. Oplever du alligevel, at du får en virus på din computer, som stammer fra denne hjemmeside, ønsker vi, at du kontakter os hurtigst muligt, så vi kan få fjernet den og også finde ud af, hvordan den er havnet her. Kontaktoplysningerne står i bunden af denne side.

 

Opbevaring af data

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig, og til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at, de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til Bøgevangskolens dataansvarlige (se kontaktoplysninger herunder). Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:
Bøgevangskolen
Bøgevang 18
7100 Vejle
Tlf: 7582 1176
Email: mail@bvsk.dk

Del siden
Se hvordan du får teksterne læst op