Sidemenu

Har du spørgsmål?

Ring på
7582 1176

Eller skriv på
mail@bvsk.dk

Fritid

Der er også tid til at slappe af

Vi nyder den dejlig have

fritid

Undervisningen slutter omkring kl. 15.00 hver dag, men om fredagen dog allerede kl. 14.45.

I fritiden er der mange muligheder. Man kan slappe af på sit værelse, hvis man har brug for at være lidt alene, og man kan være sammen med kammeraterne på fællesområderne. Man kan selvfølgelig også besøge hinanden på værelserne eller gå tur i området. Der er ca. 500 meter ned til gågaden i Vejle, så der er gode muligheder for at kigge på gode tilbud i butikker eller tage en tur i biografen med en ven.

Hvis man har mod på det, er der også en række fritidstilbud i byen, som man kan benytte sig af. Man kan gå i UFLs ungdomsklub, som har møde hver onsdag aften, og man kan gå til fodbold eller anden sport i HIVO (handicapidrætsforeningen). Der er også mulighed for at melde sig til et hold i ungdomsskolen f.eks. fotografering, parkour, engelsk eller andet.

På skolen er der også ofte tilbud om aktiviteter om aftenen, og ellers kan man selv tage initiativ til noget. Man kan bruge de fleste af skolens undervisningslokaler, så måske har du lyst til at slå på trommer i musiklokalet eller bruge skolens IT udstyr.

Alle elever skal være på skolen kl. 22.00. Der er ikke faste sengetider, men alle skal være på eget værelse kl. 22.30., og man skal sørge for at få sin nattesøvn, så man er frisk til den følgende dag.

Del siden
Se hvordan du får teksterne læst op