Sidemenu

Har du spørgsmål?

Ring på
7582 1176

Eller skriv på
mail@bvsk.dk

I fritiden

Elever og undervisere slapper af

Når skolen er forbi

Bøgevangskolen og Vejle har mange gode tilbud, som du kan benytte dig af i fritiden. Man kan slappe af på sit værelse, hvis man har brug for at være lidt alene, og man kan være sammen med kammeraterne på fællesområderne. Man kan også besøge hinanden på værelserne eller gå en tur i området. Centrum af Vejle ligger blot cirka 500 meter fra skolen. Her er der gode muligheder for at shoppe eller tage en tur i biografen med en ven.

Hvis man har mod på det, er der også en række fritidstilbud i byen, som man kan benytte sig af. Man kan gå i UFLs ungdomsklub og man kan gå til fodbold eller anden sport i HIVO (handicapidrætsforeningen). Der er også mulighed for at melde sig til et hold i ungdomsskolen f.eks. fotografering, parkour, engelsk eller andet.

Skolen har også altid personale på vagt om aftenen, som kan hjælpe dig med at finde på noget at lave fritiden. Du kan bruge de fleste af skolens undervisningslokaler, så måske har du lyst til at slå på trommer i musiklokalet eller bruge skolens IT udstyr.

Alle elever skal være på skolen kl. 22.00. Der er ikke faste sengetider, men alle skal være på eget værelse kl. 22.30., og man skal sørge for at få sin nattesøvn, så man er frisk til den følgende dag.

Del siden
Se hvordan du får teksterne læst op