Sidemenu

Har du spørgsmål?

Ring på
7582 1176

Eller skriv på
mail@bvsk.dk

Undervisning

Undervisning

Før dagens undervisning begynder, samles alle elever og undervisere til en lille morgensamling. Vi synger en morgensang – overvejende danske og enkelte udenlandske sange og er der en af eleverne der har fødselsdag, synger vi selvfølgelig også en fødselsdagssang. Herefter er der meddelelser – og om onsdagen finder vi af hvem der bliver på skolen i weekenden. Til hver morgensamling er der afsat 15.min.

Efter morgensamlingen starter dagens undervisning. Undervisningen foregår normalt på små hold i vores værksteder, men af og til tager vi også ud af huset. Vi besøger virksomheder, foreninger og andre skoler, så vores elever kan få et indblik i dagligdagen der.

Hver onsdag afsluttes skoledagen med en fortælletime, hvor alle elever deltager i salen. Den ansvarlige lærer fremlægger et emne for eleverne og ofte forsøger læreren at skabe en debat om for eksempel adfærd på internet og facebook, seksualitet eller ensomhed og venskab. Andre gange har læreren arrangeret et besøg af en gæstelærer, der har noget på hjerte. Det kan være en politibetjent, der fortæller om sit arbejde med unge, eller en handicappet der fortæller om sit liv i kørestol og om trafiksikkerhed.

Undervisningen slutter omkring kl. 16 hver dag, men om fredagen dog allerede kl. 14.45.

Del siden
Se hvordan du får teksterne læst op