Sådan kan din fritid se ud

I Bøgevangskolens nære omgivelser ligger mange gode tilbud, som du kan benytte dig af i din fritid. Vejle by er bare en gåtur væk, og der er skov og strand tæt på.

Det gode ved at være på en kostskole er, at du altid kan være sammen med dine kammerater, når du synes. I kan hænge ud på vores mange fællesområder både ude og inde. Du kan også besøge de andre på værelserne, eller I kan gå en tur omkring skolen.

Fordi du har eneværelse, kan du altid trække dig tilbage og være alene på dit værelse, og lave lige det, du har lyst til.

Vejle har mange gode tilbud til dig

Vejles centrum ligger bare 500 meter fra skolen, så der er altid noget at se på. Du kan gå i butikker, gå på biblioteket eller tage en tur i biografen.

Hvis du har mod på det, har Vejle en lang række fritidstilbud, som du kan benytte dig af. Du kan gå i UFL’s ungdomsklub, gå til fodbold eller anden sport i HIVO (handicapidrætsforeningen).

Du kan også melde dig til sjove aftenhold i ungdomsskolen, f.eks. fotografering, parkour, engelsk eller noget helt andet.

Der er altid personale klar til at hjælpe

På skolen er du aldrig alene. Der er altid personale på vagt om aftenen, og de hjælper dig gerne med at finde noget at lave.

Du er velkommen til at bruge de fleste af skolens undervisningslokaler, og hvis du har lyst til at slå på trommer i musiklokalet eller bruge skolens computere, er du meget velkommen til det.

Du skal altid være på skolen senest kl. 22.00.

Der er ikke faste sengetider, men alle skal være på deres værelse kl. 22.30, så du kan få din nattesøvn og være frisk til næste morgen.

Fællesskabet er vigtigt – også i fritiden

Fællesskabet er en af vores vigtigste værdier, og derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at du og de andre elever kan være sammen og knytte gode venskaber.

Vi går også meget op i, at vi skaber en god relation mellem dig, lærere og personale, der bygger på tillid og respekt.

Men vi støtter også altid op om, at du kan trække dig tilbage og være alene, hvis du har brug for det.