Velkommen til Bøgevangskolen

Vi er meget glade for at bo, hvor vi bor. Og det tror vi også, du vil blive.

‘Bøgevangskolen – Vejle Fri Fag- og Efterskole’ ligger smukt i udkanten af Vejle på en bakke tæt på skov, vand og by. Her har vi en flot udsigt over Vejle Fjord – og et ønske om at give dig den bedst mulige udsigt til din fremtid.

Skolens historie går tilbage til 1940’erne, hvor skolen startede som Vejle Husholdningsskole. Med tiden er skolen gået igennem mange forandringer. I dag er vi en af de Frie Fagskoler, og siden 2024 tilbyder vi også muligheden for at gå på efterskole i 9. og 10. klasse.

Fri Fagskole og efterskole giver dig det bedst mulige skoletilbud

Vi er her for at hjælpe dig og andre unge med særlige behov. Vi gør det ud fra netop de forudsætninger, du har, så du får en god retning mod livet som voksen. 

Du skal have et alsidigt forløb i trygge rammer, hvor du kan udvikle dine færdigheder og blive klar til et liv med mere selvstændighed, selvtillid og selvværd.

Fordi vi kan tilbyde både Fri Fagskole og efterskole, giver det os gode muligheder for at hjælpe mange forskellige elever bedst muligt, og vi kan med god sandsynlighed også hjælpe dig, hvis du er i målgruppen.

Vi har ca. 60 elever i alderen 16-25 år, hvoraf hovedparten er tilmeldt den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse (STU).

Vælg mellem spændende linjer, branchefag og valgfag

Bøgevangskolen er en tidligere husholdningsskole, og din undervisning kan stadig handle om husholdning og madlavning på vores Mad & Gastronomi-linje. 

Du kan dog også vælge en række andre fag og linjer inden for Håndværk & Industri og Beklædning & Design og meget mere. 

Vi glæder os til at møde dig på skolen. Hvis du vil høre mere og besøge skolen, starter du nemt med at booke en rundvisning her: