Lovpligtige oplysninger

Lovkrav til os som fri fagskole

Skolens bestyrelse

Søren Bøge Sørensen, formand
mobil: 2027 4666

Helle Burmeister, næstformand

Bestyrelsesmedlemmer:
Lene Fallesen Ravn
Dorte Fischer
Dan Skjerning
Arne Sigtenbjerggaard
Lone Højrup

Suppleant: Karen Klint

Formål

Skolens formål er indenfor rammerne af de gældende regler om frie kostskoler, at drive en husholdningsskole for sent udviklede/bogligt svage unge.

Der sigtes mod, at hver enkelt elev gives muligheder for – ud fra egne forudsætninger – at udvikle sig fagligt og menneskeligt, samt gennem oplevelser og erfaringer fra undervisningen og kostskolemiljøet at opnå større selvtillid, livsindhold og livskvalitet.

Værdigrundlag

• Vi vil drive en husholdningsskole for sentudviklede, bogligt svage unge, hvor ansvarlighed, tryghed og god tone er nøgleordene.
  • Vi vil gennem undervisningen og kostskolelivet styrke elevernes selvtillid og medvirke til at give deres liv indhold og kvalitet.
  • Vi vil gennem praktisk og kreativ orienteret undervisning give eleverne succesoplevelser, som kan danne grobund for et stabilt og indholdsrigt voksenliv.
  • Vi vil lægge vægt på gode vaner, almen oplysning og et forpligtende fællesskab.

Download skolens gældende vedtægter her.

Tidligere vedtægter skal læses herher og her.

Årskalender

Kalenderen for aktiviteterne i skoleåret 2018/1019 kan downloades her.

Selvevaluering

Download skolens selvevaluering her.

Undervisningsmiljøvurdering (UMV)

Download skolens undervisningsmiljøvurdering her.

Generelle lovkrav

Fødevarekontrol

Du kan se de seneste 4 kontrolrapporter, som fødevarestyrelsen har foretaget, her.

Privatlivspolitik

Bøgevangskolen behandler en lang række personoplysninger. Nogle tilgår vi via hjemmesiden, som du kan læse om i afsnittet ovenfor, og andre via for eksempel offentlige registre og i forbindelse med indmeldelse på skolen.

Vi har, i overenstemmelse med gældende lovgivning, udarbejdet en politik på området og indført forskellige arbejdsgange med henblik på at sikre disse data bedst muligt. Du kan læse mere herom ved at klikke her.

Del siden
Se hvordan du får teksterne læst op